Een liefdesbrief aan moeders overal

Handmade Beaded Gemstone Jewelry- The perfect gift!
Voor mijn mooie unieke moeder,
Welk prachtig sprookje dacht je dat je leven zou zijn voordat je mij had? Heb je gedroomd van een lang en gelukkig leven? Had je gehoopt dat je droomprins mee zou gaan? 
In plaats daarvan was ik het.
Ik vraag me vaak af hoe het was om mij opgevoed te hebben. Een kind krijgen is niet gemakkelijk, en liefde, steun, leringen en creativiteit in het leven van een kind brengen, was misschien niet wat je voor ogen had voor je leven. Ik wil dat je weet dat je het geweldig hebt gedaan.

 

Je doet me denken aan hoe een mooi sieraad moet zijn om te maken. De handelsmerken van Omni Allure zijn boeiende edelstenen met kralen. In hun werken vind je allerlei soorten glinsterende versieringen. Omni Allure's combinatie van edelstenen en parels creëert oogverblindende kleuren die in het oog springen en tegelijkertijd die unieke persoonlijkheid van degene die het draagt, accentueren. 

Handmade Lapis Lazuli Gemstone Necklace

Dat is net als jij, moeder van mij - een combinatie van edelstenen en parels die in mijn geheugen schitteren en zich voor altijd in mijn hart nestelen. Hoewel ik dit soort elegantie, romantiek en poëzie nooit zou kunnen creëren, ben jij mijn schatkamer van glitters en sprankeling, die voor altijd in mijn ogen schijnt. Je gaf je dromen en wensen op en hielp me de mijne te bereiken. Je hebt mijn manieren opgepoetst, mijn fouten vergeven en nooit, maar dan ook nooit, in de schijnwerpers gezet. 

Wist je dat Omni Allure zijdedraad gebruikt bij het maken van alle kettingen en armbanden? Ik herinner me alsof het gisteren was, de zijdezachte zachtheid van je armen toen ze me vasthielden nadat ik was gevallen of een slecht cijfer had gekregen op school. Je droogde mijn tranen terwijl ik luisterde naar het kloppen van je hart.

Hoewel perfectie een uitdaging is om te bereiken, is het niet onmogelijk. Omni Allure streeft ernaar om de beste versie van zichzelf te worden in hun vak. Ik weet dat jij dat ook deed. Blijf dat doen, moeder! En net als hun unieke en altijd blijvende kwaliteiten, straal je in mijn ogen als het licht dat me er altijd toe heeft geleid om de beste te worden die ik kon zijn. 

Het is niet zo mooi als jij, maar ik hoop dat je mijn geschenk van Omni Allure-sieraden zult dragen en je eraan zult laten herinneren dat dit ooit eens kind denkt dat je de Feeënkoningin-moeder bent in mijn levensverhaal.

Geef je moeder een sprankelende edelsteenversiering die ze een leven lang kan koesteren van Omni Allure! 

Handmade Lapis Lazuli Gemstone Necklace